Schoolregels

Een van de uitgangspunten van onze school is dat de kinderen en ook de leerkrachten met plezier naar school moeten kunnen gaan. Om te zorgen voor een goede sfeer hebben we afspraken met elkaar gemaakt. In samenspraak met de kinderen zijn we gekomen tot de volgende gedragsregels op school:

Op het schoolplein:

1. wij fietsen niet op het schoolplein, zetten de fiets netjes in het fietsenrek
  2. we lopen niet op het net, dat op de zandbakrand ligt
  3. is het gras nat, dan blijven we op de tegels
  4. samen gezellig spelen is leuk: dus bijv. geen slingertikkertje doen (want dat is te gevaarlijk)
  5. er staan prullenbakken op het speelplein, die we dan ook gebruiken voor het afval
  6. om 12 uur ga je direct naar huis en we komen niet eerder dan om 13.00 uur naar school

In de klas:

1. de lessen beginnen om half negen, maar je gaat al bij de eerste bel naar binnen
  2. na de tweede bel start de leerkracht met de les
  3. we zorgen ervoor dat de sfeer in de groep goed blijft
  4. in de meeste groepen hangen er stopbordjes voor het wc-gebruik (één voor de meisjes en één voor de jongens).

Kletsklas

Je bekijkt 1 - 3 van 3 items